top of page

Ik ben Dany Verstraete, getrouwd met Martijn en moeder van twee nogal leuke dochters. De afgelopen twintig jaar heb ik gewerkt in de televisiewereld, voornamelijk als uitvoerend producent. Na jaren televisieprogramma’s te hebben gemaakt werd het tijd voor wat anders. Na ons eigen huwelijk en huwelijken van vrienden en familie, werd me ineens heel duidelijk dat trouwambtenaar mijn nieuwe roeping is. Want alles wat ik leuk vind en waar ik jaren ervaring in heb, komt hier samen.

Me verdiepen in mensen en hun levens, het vertellen en schrijven van hun verhalen en die op een eigen wijze -met het grote cliché 'een lach en een traan'- aan het publiek overbrengen, daar ligt mijn kracht. 
In dit geval is het publiek niet de tv-kijker, maar jullie familie en vrienden, kortom jullie dierbaren.
Naast het vertellen van jullie verhaal, het inhoudelijke deel van de ceremonie, ben ik door mijn werk productioneel in gesteld. Wat wil zeggen, dat ik scherp op de uitvoering en de details ben. Vooraf check ik altijd alles, ik stem met de ceremoniemeesters en/of weddingplanner alles goed af zodat het logistiek allemaal perfect verloopt: het moment van binnenkomst van de gasten, het binnenkomen van de bruid en/of het bruidspaar, de muziek die op het juiste moment start én eindigt. Kortom jullie hoeven je nergens meer druk over te maken.

 

Zelf trouwde ik in 2022 pas, de twee mooiste dagen ooit. Met onze dochters van toen zes en zeven jaar oud, hebben we in het bijzijn van al onze dierbaren onze liefde naar elkaar uitgesproken en bezegeld met een handtekening. Gelachen, gehuild, gedanst en dat met al onze vrienden en familie om ons heen.

Dan nog een paar andere feitjes; ik ben uit het jaar 1978, werk al ruim 20 jaar in de televisiewereld en heb daarnaast ook een eigen managementbureau, waar ik onder meer de belangen behartig van Simone Kleinsma. Ik woon in Abcoude onder de rook van Amsterdam met man en kinderen, heb een hond Loes, hou van Martijn, Pleun & Saar, skiën, muziek, huilen van het lachen, auto rijden, Italië, kinderlogica, me verliezen in een boek én dus mijn werk.. 

Dany Verstraete leukste trouwambtenaar babs van Nederland
Dany Verstraete leukste trouwambtenaar babs
Dany Verstraete leukste trouwambtenaar babs
Dany Verstraete leukste trouwambtenaar babs
A41C8BE0-954F-4FD1-949C-11CD0337D5E9_1_2
YourManagement - danyverstraete.nl - julliejawoord.com
bottom of page